No waste
Da vi lavede ravioli i går, fik vi ikke brugt alt fyldet. Det skulle jeg så på en eller måde have brugt i dag. Så der kom til at stå laks m/ricotta-svampesnask på madplanen ;) Det er ricotta blandet med stegte og hakkede champignon, hakket persille, presset hvidløg, salt og peber. Jeg smurte blandingen på et par stykker fersk laks og kom det i ovnen i 15 minutter. Det blev ret lækkert! Tilbehøret blev stegte kartoffelskiver og bønner vendt med en god klat hjemmelavet pesto og lidt mælk.
Mums, det ser godt nok lækkert ud. Det er restemad, jeg kan forholde mig til :D
SvarSletDet lyder lækkert. Vi har fået home made spagetti i dag - tror snart jeg skal prøve at lave ravioli også =)
SvarSletXenia: Haha, ja det var måske endda luksus-restemad :D
SvarSletMarian: Hjemmelavet pasta er bare lækkert! Og kan anbefale ravioli - det tager lidt længere tid end spaghetti og fettuccine, men det er worth ;)