mandag den 16. januar 2012

Chicken

I går stegte vi en hel kylling - og det ser ud til, at vi kan leve længe af den ;) I går blev den serveret med pandestegte kartofler, salat og agurkesalat - i dag med fuldkornsravioli og råkost af gulerødder og rødbeder. Der er stadig ret meget kød tilbage, og så er jeg ved at koge suppe på skroget. Jamen, det er jo smart med sådan en kyllingebasse :)

6 kommentarer:

Stina sagde ...

Ret nummer to lyder utrolig lækker! (Det gør den første sådan set også, men især raviolien og råkosten! :) )

Amanda sagde ...

Nu er jeg sulten, på trods af, at jeg lige har spist aftensmad! Det ser hammerlækkert ud!

Anja sagde ...

Stina: Tak :) Det var også ret lækkert med en råkost med rødbede i :D

Amanda: Tak, hvor er du sød :D

Marian N. Larsen sagde ...

mums! I går havde M også stegt en hel kylling til os - klassisk dansk med agurkesalat, kartofler og brun sauce. I dag er resterne blevet til tarteletter med asparags!

Anonym sagde ...

Uhmm, hvor ser det godt ud :-)

KH
Birthe

Anja sagde ...

Marian: Årh tarteletter er altså også guf!! :D

Birthe: Mange tak :D KH