tirsdag den 21. september 2010

Jeg er ret dårlig til Zumba!

Sådan ser man ud, hvis man ikke kan Zumba'e! Det er nemlig mig :D Jeg ved ikke, hvad jeg havde troet; jeg har absolut ingen rytme i kroppen, og mine arme og ben arbejder ikke så godt sammen... Puha, min hjerne kom på overarbejde! Efter 15 minutter var jeg overbevist om, at jeg ikke skulle afsted i næste uge. Men så irriterer det mig alligevel så meget, at jeg bliver nødt til at tage afsted igen. Desuden kommer min veninde med, og hun har lovet at være dårligere til det end mig, hahaha...
Åh, ja og som ikke det ikke var pinligt nok, så var der én fra mit studie, som havde set mig... Jeg bliver vist nødt til at lege ekstra klog til forelæsning i morgen...

6 kommentarer:

Pernille sagde ...

Min krop kan heller ikke Zumba og jeg synes da ellers at jeg har en del rytme, meeen åbenbart ikke zumba rytme :)
er nu ret vild med musikken til det :)

Anja sagde ...

Åh hvor er jeg glad for at høre, at jeg ikke er den eneste :D Alle snakker ellers om hvor faaab det er... Men jeg giver det lige en chance - jeg lærte jo også at danse brudevals og det så heller ikke for lovende ud, haha.
Jeg var også ret vild med musikken! :)

Pernille sagde ...

He he brudevals synes jeg nu også er meget nemmere end zumba... Du er tydeligvis meget mere tålmodig end mig, jeg har givet op. Måske jeg bare skulle købe musikken og danse rundt derhjemme, det må være lige så godt :)

Anja sagde ...

Haha jeg tror også det bliver en tand hårdere end den vals ;) Det lyder som en god idé - det er endda nok endnu bedre! For nu bruger man så meget tid på at fumle rundt, at der jo ikke er optimal forbrænding. Så du skal da bare i gang på stuegulvet ;)

Pernille sagde ...

Ikke andet for, jeg må på jagten efter den cd :)
He he selvom det er to år siden vi dansede rundt, så huskes det tydeligt: frem, til siden, samle, tilbage til siden samle... Måske jeg lige skulle invitere Ægtemanden ud på stuegulvet til en omgang vals, det kan da lige peppe sådan en tirsdag aften lidt op :)

Anja sagde ...

Haha det synes jeg lyder som en helt fantastisk og romantisk idé :D