mandag den 25. oktober 2010

Eftermiddags-snack

Tidligere havde jeg det med at spise enormt usundt, når jeg læste til eksamen (= rigtig mange hindbærsnitter!) Nok mest fordi jeg jo var hjemme og ligesom havde adgang til alle de go'e sager :) Nå, men den der sukker/fedtenergi fungerer ikke for mig længere - især ikke fordi vi har fire eksamensperioder om året. De sidste par dage har min eftermiddags-snack været en lille håndfuld blandede nødder og rosiner + en smoothie af banan, kiwi, ribs, blåbær og æblesaft. Det har gjort, at jeg har haft helt vildt meget overskud til at få læst. 

7 kommentarer:

Anne sagde ...

Totalt overskudsagtigt. Har også en meget stærk tendens til søde sager i mine eksamensperioder. Sidste efterår havde jeg et meget hårdt semester på mit studie, så det var ret tit læsning 60 timer om ugen og mere til sidst. Åh, der røg simpelthen så meget ind, og kan mærke det sker igen. Det bliver simpelthen en tendens, så hvor sejt at du lige bryder den.
Det vil jeg sgu også!

Anja sagde ...

Du har ret i, at det bliver en vane, og man bliver bare afhængig :S Og så har man også bare lige lidt ondt af sig selv...
Du må i gang med de sunde snacks sgu! :D

Frk. Lyngsø sagde ...

Jeg vil være sund fra i morgen..
Har lige pakket tasken og er så klar til anatomi eksamen i morgen.. Jeg har ligesom dig fire eksamensperioder om året og har også en KÆMPE tendens til søde sager.. Men nu skal det være STOP! Fra i morgen står der kun lækre, sunde ting på menuen.. Jeg glæder mig..

Maria sagde ...

Ser dælme lækkert (og sundt ud)!
/Maria
http://hittehonesverden.blogspot.com/

Anja sagde ...

@Frk.Lyngsø: Det lyder bare super godt! Held og lykke med eksamen i morgen :D

@Maria: Velkommen som fast læser :) Tak! Jeg elsker når lækkert og sundt kan bruges i samme sætning :D

Line sagde ...

mums den smoothie ser god ud. Det billede ser også helt sommerlig ud!

Anja sagde ...

Den var også rigtig lækker! Ja, solen besluttede sig lige for at skinne lidt i går :D