lørdag den 6. november 2010

Fra rigtig dansk til rigtig hollandsk

"Stamppot" er rigtig hollandsk vintermad (og måske ikke verdens mest fotogene ret). Det kan varieres i det uendelige - bare der er kartofler og en eller andet grøntsag i. I dagens version blev kartoffelmosen piftet op med bacontern og andijvie (en slags kål, men kan virkelig ikke finde ud af, hvad det hedder på dansk :S) - og så selvfølgelig en "rookworst" (røget pølse) på toppen. Mine forældre var vilde med det! Nu sidder jeg så med mavepine, hvorfor spiser jeg altid alt for meget kartoffelmos? Jeg kan jo ikke spise så mange kartofler, når de er hele! ;)  

2 kommentarer:

Maria sagde ...

HEHE - det ser nu lækkert ud! Jeg har filosoferet over præcis dét spørgsmål - og jeg tror bare, at det lettere glider ned og at man derfor når at spise mere inden man mærker, hvor mæt man reelt er!
/Maria.
http://hittehonesverden.blogspot.com/

Anja sagde ...

Det er nok bare dét :D