Tirsdag har vi fire timer med det samme fag. Dét kræver altså kage. I dag medbragte jeg så denne banankage, som faldt i god jord hos mine medstuderende. Jeg holder mig altid til de go'e klassikere, når jeg bager til studiet. Vi er jo en international gruppe, så der kan sagtens imponeres med en drømmekage ;)
Når jeg laver banankage, bruger jeg altid opskriften fra Karolines Køkken, men jeg tilsætter mindre sukker og dobbelt så meget banan.
4 kommentarer:
Uhm, hvor ser det lækkert ud :) Det er altid rart at have de gode gamle klssiske formkager og imponere med :)
MUMS :D
Den opskrift bruger jeg også altid, med ekstra banan - men har dog ikke prøvet med mindre sukker, det vil jeg prøve næste gang :)
Mums! Den må prøves - snart :)
@Kristine: Tak! Ja, de go'e gamle er ikke sådan at kimse af ;)
@Trine: Det er os' den bedste opskrift ;) Jeg reducerer næsten altid sukkeret i opskrifter. I banankagen kommer jeg cirka 120g i i stedet for 170g.
@Malene: Det er bare med at komme i gang, for den er go' :D
Send en kommentar