onsdag den 15. december 2010

Wok - igen

Vi fik også wok i sidste uge, men det kan jo laves på mange måder ;) I dag var det med kylling, nudler, grønt og en masse stærke krydderier - mums! Haha, courgetten ligner virkelig agurk! 
Jeg burde egentlig begynde at pakke nu. Men jeg gider faktisk ikke. Jeg har allerede fået lavet rimelig mange planer de næste to dage, så det er jo ikke fordi jeg har al tid i verden til det!  

8 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Mmm, det ser godt ud!

Tror snart vi skal have os noget wokmad :D

Anja sagde ...

Tak! Det er så til gengæld en klassiker her i huset :P

Guapizimo sagde ...

Uhm wok mad er lækkert! Jeg er bare ikke så god til hvis det er for stærkt.

Anja sagde ...

Jeg har bestemt også en grænse med det stærke - jeg skal stadig kunne smage maden. Min mand derimod - kan ikke få det stærkt nok :)

Maria sagde ...

Hvor ser det lækkert ud! Jeg er så ringe til det wok... Har du nogle gode råd?

Anja sagde ...

Tak :D Jamen jeg improviserer faktisk altid... Men jeg har også altid forskellige saucer osv. hjemme og så tager jeg, hvad jeg har af grønt og snitter. I dag havde jeg dog købt en pose med friske blandede grøntsager (de gør de meget i her i Holland).

I dag stegte jeg kyllingestykker marineret i hoisinsauce. Tilsatte grøntsagerne da kyllingen var næsten gennemstegt. Grøntsagerne skal virkelig ikke stege længe - det er bedst, når de stadig knaser lidt ;)

Jeg vendte de kogte nudler i og tilsatte en sauce som jeg havde rørt sammen af (chilisauce, fish sauce, oyster sauce, risvinseddike og sesamolie), og så var retten klar :D

Jeg laver det også ofte med kokosmælk og rød eller grøn karry.

Hjalp det overhovedet? Eller skal jeg skrive lidt mere præcise opskrifter ;)

Maria sagde ...

Ja, det hjalp bestemt!
Jeg plejer bare at vende det hele i en omgang sur/sød-sovs og det smager ikke af ret meget! Men kan godt se, at det måske ikke er nok...? Men hvis du har nogle gode opskrifter, så ville det da være super, hvis du dele dem... ;o)

Anja sagde ...

Jeg lover at lave et indlæg om det, når jeg er i DK :D