søndag den 2. januar 2011

Nytårsaften - The Food

Efter et par velfortjente fridage er jeg tilbage igen! Manden blev sendt afsted mod Holland i nat - jeg snupper lige et par dage eller fire mere i det danske. Min søster og hendes børn er også hjemme, så vi hygger maks. Dog er jeg uhyggelig meget bagud med alt det er studierelaterede noget... Det stresser mig lidt. 
Nytårsaften var vældig hyggelig; god mad + drikke og godt selskab. Jeg lavede det meste af maden med assistance fra min kære mor og søster. Menuen stod på:


Forret:
Spinatroulade med røget laks

Hovedret:
Okseculotte med dobbeltbagte kartofler, bønner og rødvinssauce

Dessert:
Brownie med chokolademousse, vanilleis og bærcoulis

Til champagnen kl. tolv fik vi hjemmelavet kransekage og senere aspargessuppe.

5 kommentarer:

Anette sagde ...

Sikke lækre retter, du fik lavet.
Har du en opskrift på spinatroladen?

Anja sagde ...

Det kan du tro, jeg har :) Jeg fulgte denne opskrift http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift-festmad.php?id=14583 Den var virkelig nem!

Kathrine sagde ...

Hvor ser det bare lækkert ud! Lyder til du havde en god nytårsaften :-D

MichelleHardingMadsen sagde ...

Nej hvor skægt - vi fik også spinatroulade (dog med rejemousse) - smager så lækkert :-)

Anja sagde ...

Trine: Det havde jeg i hvert fald - håber jeg også du havde ;)

Chelle: Det smager nemlig super godt! Kunne være jeg skulle prøve med rejer næste gang :)