onsdag den 26. januar 2011

You did not know

Jeg blev tagget af både Trine og Rebelsig i denne blogleg, hvor jeg skal fortælle otte ting om mig selv, som jeg ikke allerede har fortalt. Jeg synes, at det er rigtig hyggeligt at læse det hos andre, så jeg hopper med på vognen - dog uden at sende den videre (kan se den har været en del steder).  


Så! Nu kommer de otte ting:
  
1. Jeg er mere eller mindre vokset op som enebarn. Jeg har to ældre søstre (vi har samme forældre), som er hhv. 17 og 22 år ældre end mig. Hvilket også betyder, at jeg har en nevø, som kun er tre måneder yngre end mig (fedt at være gravid samtidig som sin mor, hva' ;D)


2. Jeg nåede lige at fylde 18 inden jeg blev student i 2004 (nåede aldrig at få SU). Men så tog det mig så også fire år at finde det rette studie...


3. Jeg mødte min mand i en kirke. Men ingen af os tror på gud.


4. Jeg ville ønske, at jeg var mere spontan, men jeg er virkelig en control freak. Planer skal helst ikke bare lige laves om.


5. Jeg hader ærter! De friske kan godt lige gå, men sådan en gang kogte ærter...uha.


6. Jeg hader financial management (og er efter min mening ikke særlig god til det), og alligevel har jeg været teaching assistant i dét fag to år i træk...


7. Jeg kan godt bilde mig selv ind, at jeg får nok motion ved at løbe på trapperne i huset. Nogle aftener tager jeg lige et par ekstra ture op og ned...


8. Jeg vil gerne se mig selv som en chokoladesnob - kvalitet fremfor kvantitet. Og alligevel har jeg en ting for M&M's peanuts. De er jo så pæne!   

7 kommentarer:

Navnløs sagde ...

M&M's ftw! ;-)

Anja sagde ...

Hahahaha ;)

MichelleHardingMadsen sagde ...

Super sjovt at læse :-)

Anja sagde ...

Jeg har også moret mig over at læse andres :D Sådan lidt ligegyldig info kan nu være ret underholdende!

A + K = ♥ sagde ...

Haha, jeg har også lovet mig selv, at jeg bliver spontan i mit næste liv.
Det sker sgu ikke i den her omgang - jeg er også alt for controlfreak-agtig til hurtige beslutninger :D

- Anne

Litzy sagde ...

Hehe hvor hyggeligt - elsker at læse disse. Og hvor sødt at du mødte din mand i en kirke... den må du vist lige uddybe lidt ;)

Anja sagde ...

Anne: Nej, det er jo desværre ikke noget, man bare lige kan ændre. Det føles jo ikke rigtigt, haha ;)

Litzy: Jamen, det kan jeg sagtens uddybe ;) Jeg arbejdede på en sømandskirke (som ansvarlig for køkken, events og salg) og han kom og spillede dér :)