onsdag den 9. februar 2011

Embryolisse


Indrømmet, jeg arbejder ikke non-stop, når jeg er på job. Lidt net-surfing bliver det også til (det er jo en del af mit job at holde mig opdateret, call it monitoring, haha). Min veninde anbefalede for noget tid siden denne creme – den skulle være virkelig god! Uden parabener, dog ikke uden parfume. Jeg vil give den en chance, da jeg stadig er på jagt efter cremen. Jeg overvejer også md formulations, men nu er det altså denne, som er på vej til mig.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Når du "surfer" på nettet, surfer du så på danske eller hollandske sider - Underligt spørgsmål (I know), men kom lige til at tænke på det. ;)

Anja sagde ...

Det er da slet ikke et underligt spoergsmaal :) Jeg surfer for det meste paa dansk, men hvis jeg f.eks. skal koebe noget leder jeg ofte efter et hollandsk alternativ. Det er jo lidt billigere med porto osv.
Nyheder bliver dog baade tjekket paa dansk og hollandsk :)

Anonym sagde ...

Jeg har købt cremen, og kan VARMT anbefale den, selvom jeg indtil videre kun har brugt den en gang, inden jeg gik i seng igår aftes. Jeg har haft lidt små-problemer med lidt urenheder og knopper i ansigtet, men allerede i dag er det i bedring efter cremen. Den er utrolig, er så glad for den! :D

Anja sagde ...

Jeg er også selv ret glad for resultatet efter et par dages brug :D Håber det bliver ved!