søndag den 27. februar 2011

Homemade pasta

For en del år siden fik jeg en pastamaskine, men jeg må indrømme, at den ikke er blevet brugt så meget, som jeg ville ønske. Det er der én grund til: Jeg glemmer altid, hvor nemt det er at lave pasta selv! Det tager seriøst ingen tid! 
Så i går fik manden og jeg lavet en god portion fettuccine med en lækker tomatsauce til. Sådan en omgang behøver ikke det vilde tilbehør - en lækker sauce og et godt glas rødvin ;) Nøj, det var lækkert! Vi har allerede planer om at gå i gang igen i næste weeekend.  

6 kommentarer:

Litzy sagde ...

Uhmm det ser lækkert ud... og hjemmelavet er nu også det bedste.

Jeg synes dog at det er en kende besværligt at lave selv, men måske jeg bare ikke har haft de rigtige opskrifter/remedier...

Anja sagde ...

Opskriften er bare ét æg per 100g pastamel. Og så ellers bare igennem pastamaskinen for at gøre det fladt. Jeg gør det så gradvist mere fladt.
Til sidst køres det i gennem fettuccine-laveren :D Det er selvfølgelig nemmest, hvis man er to om det :)

Anonym sagde ...

Hvor ser det godt ud!! Jeg må blankt tilstå, at jeg aldrig har prøvet selv at lave pasta - og for et par år siden gav jeg min pastamaskine væk - ubrugt :-)

Mange hilsner
Birthe

Anja sagde ...

Tak! :) Samme historie har jeg faktisk hørt fra andre, haha :D Tanken er så hyggelig, men man får det bare ikke gjort.

Anonym sagde ...

Tomatsaucen ser også rigtig lækker ud - kan du lokkes til at skrive opskriften? :)

Hilsen Kamilla

Anja sagde ...

Kamilla: Jamen den er saadan lidt improviseret :)
Jeg skaerer en god portion modne tomater i tern og smider dem paa panden sammen med finthakket hvidloeg.
Naar det er "splattet" godt ud tilsaetter jeg 4-5 store spiseskefulde pesto (hjemmelavet af mandler, basilikum, parmesan, olivenolie, salt og peber). Det lader jeg simre mens pastaen koger og tilsaetter evt. lidt kogevand, hvis saucen er for tyk.
Haaber det kunne bruges ;)