Manden og jeg fik bakset en stor portion falafler sammen her til aften. De røg i et par pitabrød sammen med noget grønt og en god stærk hvidløgsdressing. Jeg stinker sikkert voldsomt pt, but it was all worth it ;) Heldigvis er der rester både til i morgen og til fryseren. Jeg forudser lækre madpakker!
Jeg brugte denne opskrift på falafler.
10 kommentarer:
Der er simpelthen næsten ikke noget bedre, prøv at lave libanesisk løgsalat til, er på min blog under løgsalat. Haps :)
/Lise
Mmm, den lyder lækker! Ku være jeg sku prøve den til resterne ;)
Hvor ser de lækre ud...:-) Vi bor lige pt og de næste 2 mdr frem i falafelland og tror måske det er noget af det man aldrig bliver træt af. De putter humus i som dressing. mums.
Jeg elsker lækre rester i fryseren, det er det bedste at have lækkerier til lige at tage op.
MumS! Laver i dem helt fra bunden monstro?
KH Marian fra brændstof
Vibeke: Det lyder super spændende - var jo nødt til lige at lure lidt på din blog ;)
Jeg ville faktisk også have lavet hummus til, men kom fra det igen. Det må blive næste gang :)
Marian: Velkommen til :)Yes, vi har lavet dem helt fra bunden med udblødte kikærter osv. Vi brugte denne opskrift http://studentermad.dk/visopskrift.asp?id=101 :)
Bliver dine med en sprød yderskal? Jeg hører mange klage over at når de laver dem selv, så bliver de bløde... og jeg tror ikke jeg kan få dem ned hvis de ikke er sprøde udenpå.
Steger du på panden eller i friture?
Kan du smide opskriften ind? Har længe gerne villet lave falafel :) - og ja, ved godt man kan finde på nettet, men det føles "nemmere", når det kommer fra en privatperson :b
Litzy: Ja, de blev dejlig sprøde :) Har faktisk aldrig haft problemer med det.. De blev bare stegt på panden.
Amalie: Ja, det er altid har med erfaringer fra folk ;) Jeg har skrevet et link i en kommentar, men jeg smider de lige i indlæget også :)
Ej flot, at jeg ikke så det link. Sorry, haha! :D
Det kan jo ske for selv den bedste ;)
Send en kommentar