tirsdag den 26. april 2011

Første grillaften

I søndags blev der tændt op for grillen for første gang i år. Nøøøj, jeg har savnet dét og også bare at sidde på altanen hele aftenen. Menuen stod på strawberry margaritas (som forsvandt hurtigt), grillspyd, pølser, kartoffelsalat og masser af kold hvidvin. Nå ja, og så den gode ild, da lige bruges til at grille et par marshmallows eller ti ;) Jeg satser på fint vejr i weekenden igen - for jeg vil altså grille igen! 

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Åh, det er bare så dejligt at grille :-) - og strawberry margaritas er SÅ dejlige. Drinks er noget af det jeg savner, ved at have opgivet alkohol...

KH
Birthe

Malene uden R sagde ...

Det lyder som en dejlig menu :)

Vi har allerede grillet 6 ½ gang efter vi flyttede i hus her 17. marts :) Det smager bare bedre på grillen :)

/Malene

Kathrine sagde ...

Lyder hyggeligt og ser lækkert ud! Der er ikk noget bedre end at grille :-)

Marian N. Larsen sagde ...

Jeg har besluttet mig for at grille igennem i år... der skal fyres op i de der kul konstant: både hverdag og weekend! Og laves bål... udendørsmadlavning rocks!

Anja sagde ...

Birthe: Det kan jeg godt forstå (uden at lyde som en alkoholiker, haha). Jeg nyder i dén grad lige at kunne drikke et glas vin eller en drik i ny og næ, men for dig er det jo overhovedet ikke dét værd.
KH

Malene: 6½ gang ligefrem :D Men du har ret - det smager bare bedre!

Trine: Det er altså også en favourite her :)

Marian: Haha, det har jeg også besluttet mig for!! Det tager jo i virkeligheden ikke særlig lang tid - så, no excuses! :D