onsdag den 6. april 2011

Lucky

Jeg fik et opkald fra en meget glad mand i dag! Der var nemlig lige blevet leveret en PS3 inkl. et par spil. Manden har så vundet en konkurrence, som Discovery lavede for flere måneder siden. Han troede ikke rigtig på det, da han fik en email fra dem i sidste uge, så han holdt det hemmeligt for mig :) Jamen nu kan vi da smide en spillekonsol i alle rum i huset - for sælges det skulle den ikke, haha. Så jeg har skrevet et par spil på min ønskeseddel i stedet ;)

4 kommentarer:

Anne sagde ...

Ej hvor er I altså bare heldige! Jeg gad da i hvert fald godt at det var mig som vandt nogle af alle de konkurrencer jeg er med i, kan I ikke sende lidt held med posten til mig? :) hehe...

Fortsat god aften til dig, Frk B :)

Anja sagde ...

Det er også første gang ever, at han har vundet noget :) Men vi sender gerne lidt held i din retning ;)

God torsdag til dig, Anne!

Marian N. Larsen sagde ...

Åhhh advarsel: jeg gav sådan en dims til min kæreste i julegave... og han elsker den så meget, at den stjæler ALT opmærksomhed fra mig! Jeg troede jeg ville være vild med at spille computer, men det viser sig, at jeg er for gammeldags. Jeg kan ikke finde ud af at styre konsollen fordi jeg fra ungdommen kun er vant til at spille på PC!

Men hvilke spil spiller du mon?? jeg vil jo gerne øve mig og være med.

Anja sagde ...

Haha - det er djævelsk :D Men jeg kender det alt for godt; vi har i forvejen både Xbox og Wii... og jeg kan godt droppe at føre en samtale med manden, hvis han spiller Zombiespil!
Jeg er nu mest til sådan noget som bilspil, Sims (hate to admit it, haha) og så ønsker jeg mig Sing Star og lign. til, når jeg skal hygge med tøserne. Men ellers er jeg ret dårlig til at koncentrere mig om sådan nogle spil...