tirsdag den 24. maj 2011

Chocolate stars

Min chef har fødselsdag dag i morgen, så jeg lovede mine kollegaer at bage en kage ;) Jeg ville dog ikke bruge for lang tid på at bage, da jeg først var hjemme sent. Derfor blev det som så ofte før til Karolines banankage. Her smurt med chokolade og pyntet med hvide chokoladestjerner. Nu skriver jeg godt nok "smurt" med chokolade, men i virkeligheden (når det skal gå lidt hurtigt) lægger jeg mørk pålægschokolade over kagen lige, når den er kommet ud af ovnen. Det smelter hurtigt og kan så smøres ud :)

10 kommentarer:

Kathrine sagde ...

MUUUMS! Den banankage er det bedste :-D

Kathrine sagde ...

og yay, jeg kan kommentere hos dig! :-)

Anja sagde ...

Det er en sikker vinder :P

Yaaay! Jeg har slet ikke haft nogen problemer... :S

Xenia sagde ...

Det er også altid den opskrift, jeg bruger. Og jeg putter altid - uanset om det skal gå hurtigt eller ej) chokolade i små stykker på kagen, når den er færdigbagt - så giver jeg den lige 1-2 minutter til og så kan chokoladen smøres ud så let som ingenting ;)

Fall out Fashion sagde ...

uhh smart det med pålægschokoladen! Det ser enormt lækker ud.

www.falloutfashion.blogspot.com

Anonym sagde ...

Det trick ynder jeg også at bruge - og hvor ser det smukt ud med de stjerner :-)

KH
Birthe

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Iih hvor er den fin, og sikkert ekstra lækker og spise. Pålægschokolade tricket er altså også et lækkert et af slagsen :-)

Anja sagde ...

Tak, piger! Jeg venter på at kunne smage et stykke :P

Litzy sagde ...

Ej hvor er det egentlig smart... har aldrig over at man bare kunne lægge pålægschokolade ovenpå. Det må jeg huske

Anja sagde ...

Det var noget min mor ofte gjorde - synes også, at det er super smart :D