onsdag den 4. maj 2011

Stress?

Jeg indrømmer det - jeg er nok lidt stresset. Jeg kan ikke huske ting, hvis de ikke popper op i min kalender (så min kalender er fuld af pænt mange noter!) - jeg glemmer endda at svare på sms'er :S Min psoriasis har lige besluttet sig for at vise sige lidt igen, for den eeelsker stress! Det bliver man så i øvrigt ikke mindre stresset af. 
Jeg skal aflevere "final draft" om 23 dage - det er ikke ret lang tid. Det er tre weekender, hvor det helt sikkert bliver kanon vejr :) Men jeg skal nok nå det. Jeg havde en ret god samtale med min vejleder i går - jeg er on the right track. Det der mangler, kan jeg sagtens klare. Om ikke andet har jeg en fleksibel chef, som gerne giver mig et par dage fri ;) Og alligevel stresser jeg... :S
Nøj, jeg glæder mig til at sidde i flyveren på vej til DK d. 1. juni! 

6 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Åha, træls med stress.. Er sikker på du nok skal nå det hele og at det bliver kanon det du får lavet :-)

God du har den 1. juni at glæde dig til!

God skrivning og husk at have nogle forkælelses-moments imellem alt skrivningen, ellers kører man surt i det! :-)

Anja sagde ...

Tak for din tillid til mig :) Jeg tror du har ret.

Jeg skal nok huske de der moments - det er dem jeg lever for de næste tre uger haha. ;)

Mette sagde ...

Pyha.. Jeg skal først aflevere bachelor d. 9/6 for derefter at skulle op og forsvare en mundtligt.. Og så er det direkte i gang med arbejde.. Har lyst til at rejse til de varme lande og dase :) Held og lykke med det.

Anja sagde ...

Du har da også travlt så! Min endelig version (altså ikke draft) skal først afleveres d. 14. juni, og skal så forsvare i slutningen af måneden. Det er da dejligt, at du har et job bagefter - det er så en anden ting, som stresser mig ;)
Held og lykke til dig også!

Mette sagde ...

Jeg fandt lige den her: Hvad er stress og behandling af stress, på en psykologs hjemmeside. Jeg synes det er meget interessant. Behandling af stress

Anja sagde ...

Tak, Mette - jeg kigger lige på det :)