tirsdag den 28. juni 2011

Heat

Jeg vil ikke klage, for jeg eeelsker sommer, men det har altså været ret varmt i dag ;) Det med at få trappen støvsuget endte med at blive et større projekt med en ispause inkluderet. 
Billedet er af gårsdagens aftensmad: salat med div. grønt, røgel forel, krebsehaler og en hjemmelavet dressing. Salater er yndlingsspise på sådan nogle sommerdage - okay efter koldskål ;)

8 kommentarer:

Xenia sagde ...

Jeg havde også mest af alt lyst til en kølig salat her til aften - desværre havde jeg ikke ingredienserne til det på lager, og jeg gad ikke ud at købe ind - min by er invaderet af gale festivalsmennesker, hæhæ :) Men i morgen skal det være!

Litzy sagde ...

Nørj det ser lækkert ud det der. Røget forel har jeg aldrig smagt.. smager det noget henad makrel?

Anja sagde ...

Xenia: Haha, så kan jeg godt forstå, at du blev hjemme :D

Litzy: Altså det har jo den der røgede smag, men det er en anderledes konsistens. Måske sådan lidt mere "glat" i det... Årh det er svært at forklare :)

Anonym sagde ...

Nøjjj, hvor ser det lækkert ud!! Jeg er også helt solgt til salater når det er varmt :-)

KH
Birthe

Anja sagde ...

Den var også meget lækker :D Det er jo heldigvis noget, som kan varieres i det uendelige.

Marian N. Larsen sagde ...

Alle praktiske opgaver burde have ispause =) Og ja, det er faktisk også for varmt selvom man sidder stille på kontoret og arbejder ....

Heidi sagde ...

Ser rigtig lækkert ud - hvad lavede du dressingen af?( for at få lidt ny inspiration, da jeg også elsker salater om sommeren :-))

Anja sagde ...

Marian: Haha du har ret :D Jeg var også ved at gå til på kontoret i går, puha. Ispause på jobbet!

Heidi: Tak :D Jeg lavede dressingen af mager kvark rørt med lidt mælk (for en tyndere konsistens), lidt hvidvinseddike, lidt citronsaft, lidt ketchup, godt med salt, peber og hvidløg.. Bum bum, tror det var det :D