torsdag den 18. august 2011

A healthier start

Det er svært at tage til USA uden at komme hjem med lidt ekstra kilo - ikke bare i kufferten, men også på sidebenene ;) Derfor er det back to normal hvad angår måltiderne her i hytten. Manden tabte ti kilo, inden vi tog afsted og vil rigtig gerne i gang med vægttab igen. Så der må færre cinnamon rolls og caffe latter til ;)

6 kommentarer:

Marian N. Larsen sagde ...

Velkommen hjem! Og man skal have lov til at hygge når man har ferie... Den frugtsalat ser SÅ lækker ud :) Godmorgen og velkommen til EU tid igen :)

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Kender godt problemet. Specielt fordi det er noget dyrere og lave maden selv i USA, end det er og tage ud og spise. Well, hvis "kuren" ser sådan der ud, såååå er det vel ikke så slemt ;)

Anne sagde ...

Hihi, min kæreste havde taget adskillige kilo på da han var i USA med nogle venner for et par somre siden. Det tøj han havde shoppet derovre kunne han ikke passe længere efter et par måneder herhjemme igen. Så din mand skal nok komme hurtigt efter det :)

KH
Og velkommen hjem!!

Anja sagde ...

Marian: Taaak :) Ja, man skal nemlig have lov til at hygge. Og vi tænkte overhovedet ikke på kalorier ;)

Kristine: Vi havde slet ikke mulighed for at lave det selv, men heldigvis er der jo også mange sunde alternativer :) Nej, det er ikke helt skidt vel ;)

Anne: Haha, det var jeg faktisk bange for! Fik overtalt min mand til at købe de stramme jeans :D
KH og tak ;)

Anonym sagde ...

Hold nu op, hvor ser det lækkert ud - det hele!! Måske jeg skulle booke et ekstra sæde med det sammen, så der er plads, hvis jeg tager for meget på ;-()

KH
Birthe

Anja sagde ...

Haha, det var måske en idé :P Ej, heldigvis er det jo begrænset, hvor meget man kan tage på på tre uger, så så slemt er det heller ikke ;)