mandag den 26. september 2011

First day

Jeg vidste, at den tærte would come in handy efter den første dag på job ;) Jeg har været i bad, taget slappertøj på, og nu har jeg smidt mig i sofaen med opvarmet mad og et glas dejlig kold æble-tranebærjuice (new favorite - den er næsten helt vinagtig, næsten...) Jeg har fået en masse information, så hovedet er lidt træt. Men det var en rigtig god dag med virkelig søde kollegaer! Det betyder virkelig meget! 
Jeg skal lige finde et nyt "blogge-mønster", da jeg faktisk ikke rigtig har tid om morgenen mere - igen vinder søvnen ;) - plus at jeg jo egentlig bare skynder mig at bikse noget mad sammen og så ellers flade, når jeg kommer hjem. Men mon ikke at jeg får lidt mere indhold i mit liv igen, haha!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg elsker jo din blog, så jeg ville være rigtig ærgelig over at høre mindre fra dig - måske du kan blogge undervejs i toget?

Tillykke med jobbet - håber du bliver rigtig glad for det :-)

Anja sagde ...

Hvor er du sød, Lulle! :) Jeg skal nok finde en løsning - don't worry ;)

Og tak!!

Juliiaaa sagde ...

uuuh I dont know what it says but I'm so proud of you :) I cant believe how expensive the ticket is! Holy bananas imagine you had to pay those 300 euros yourself! crazy..

Anja sagde ...

Julia: Oww thanks so much :) That means a lot to me. Yeah it is shit expensive!! I wouldn't have taken the job if I had to pay it :S