mandag den 5. september 2011

No waste

Da vi lavede ravioli i går, fik vi ikke brugt alt fyldet. Det skulle jeg så på en eller måde have brugt i dag. Så der kom til at stå laks m/ricotta-svampesnask på madplanen ;) Det er ricotta blandet med stegte og hakkede champignon, hakket persille, presset hvidløg, salt og peber. Jeg smurte blandingen på et par stykker fersk laks og kom det i ovnen i 15 minutter. Det blev ret lækkert! Tilbehøret blev stegte kartoffelskiver og bønner vendt med en god klat hjemmelavet pesto og lidt mælk. 

3 kommentarer:

Xenia sagde ...

Mums, det ser godt nok lækkert ud. Det er restemad, jeg kan forholde mig til :D

Marian N. Larsen sagde ...

Det lyder lækkert. Vi har fået home made spagetti i dag - tror snart jeg skal prøve at lave ravioli også =)

Anja sagde ...

Xenia: Haha, ja det var måske endda luksus-restemad :D

Marian: Hjemmelavet pasta er bare lækkert! Og kan anbefale ravioli - det tager lidt længere tid end spaghetti og fettuccine, men det er worth ;)