søndag den 18. september 2011

Perfect Sunday

Jeg har haft en helt fantastisk søndag! Min veninde M (som pt bor i Luxembourg) inviterede mig på high tea på en restaurant i Etten-Leur (cirka en time fra Den Haag). Hun har været der én gang før og har længe talt om, hvor godt det er! Denne weekend var hun så hjemme hos sine forældre, så jeg smuttede en tur sydpå. 
Vi startede med at få et glas prosecco, og derefter var der tre "retter". Først tårnet med de salte ting, så tårnet med de søde sager og til sidst en tallerken med lidt mindre kager. Til hver "ret" kom der en ny slags the. Tjeneren gjorde meget ud af at fortælle om theen og maden. Det var virkelig lækker mad og rigtig god service! Alt er lavet fra bunden, og derfor skal arrangementet også reserveres tre dage i forvejen. Vi sad og hyggede og sludrede over maden i fire timer - det var lige præcis sådan, jeg havde lyst til at tilbringe min søndag :) Jeg er virkelig glad for, at M er at finde i Den Haag fra 1. januar! 

5 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Neeej hvor ser det fantastisk lækkert ud :)

Det gad jeg SÅ godt prøve, rigtig the-selskab!

Anja sagde ...

Det var SÅ lækkert, og så er det rigtig hyggeligt! Jeg har prøvet det nogle gange efterhånden, men dette er klart det bedste!
Jeg gi'r, hvis du kommer forbi :P

Marian N. Larsen sagde ...

High Tea er tophyggeligt! hvor ser det fantastisk ud =) Uhmn!

Anne sagde ...

Ej hvor ser det hyggeligt ud :) Og skønt med veninde kvalitet ..
Jeg vil så gerne prøve High Tea og håber at jeg kan lokke min mor med til High Tea, når vi engang skal til London.. :)

Anja sagde ...

Marian: Det er nemlig tophyggeligt - god mad og masser af sludren haha ;)

Anne: Jeg er sikker på, at man i London kan få nogle helt fantastiske high tea arrangementer - det taler folk i hvert fald om :) Måske jeg også skulle prøve "the real deal" engang ;)