torsdag den 15. september 2011

Torsdagskage

Selvom jeg virkelig håber, at jeg snart har et job, så nyder jeg også lave spontane hverdagsting med min kære mand. Som musiker arbejder man jo, når alle andre har fri. Så vi får ikke set meget til hinanden, når jeg står med et fuldtidsjob. 
I dag gik vi en lang tur og endte på café til lidt kaffe/kagehygge. I morgen treater vi os selv med en tur i spa... Det er skønt, men jeg glæder mig virkelig meget til at arbejde igen :)

5 kommentarer:

Anne sagde ...

Fede briller, velkommen til nørd-verdenen ;)
Min kæreste nød også livet som arbejdsløs i begyndelsen, men begyndte at blive rastløs. Men mon ikke snart der dukker noget op til dig? :)

Kh

Kathrine sagde ...

Dine briller er da SÅ fine til dig! Gid jeg havde brilleansigt :)

Og hvor er den fin den kæmpe madam blå - og godt valg med blåbærmuffin :)

Anja sagde ...

Anne: Tak tak, jeg er meget glad for at være en del af nørd-verdenen ;)
Ja, en måned er ligesom nok - men jeg håber da også, at der snart er et job :)

Trine: Hvor er du sød :) Jeg har faktisk altid troet, at jeg ikke havde et brilleansigt, men det virker vist meget godt.
Nårh ja for pokker - madammen er jo også blå :P

Marian N. Larsen sagde ...

Jeg ville ønske at min kæreste og jeg havde mere tid sammen til impulsivhygge, men vores arbejdsliv giver os kun tid sammen fra kl. 20 på hverdage (jeg går i seng kl. 22) og så om søndagen, hvor vi begge har fri.

Krydser for, at du får et job hurtigt alligevel ;)

Anja sagde ...

Marian: Puha, det lyder også hårdt! Her er det dog ikke fast, så der er selvfølgelig også aftener og weekender, hvor han ikke er afsted (selvom der er langt i mellem ;))

Taaak! :D