lørdag den 1. oktober 2011

It was Friday

Yes, det blev endelig fredag, og jeg fik min første weekend med voksen-job :D Det skulle da fejres! Ja, vi kan godt li' at fejre, haha. Så min kære mand havde spurgt en af sine elever, som er slagter, om han kunne fikse lidt lækkert. Han kom så med den platte, som er på det første billede! Jeg havde slet ikke forventet, at han ville gøre så meget ud af det - og det var virkelig lækkert! Vi købte også lidt brød og ost til - og åbnede en flaske vin (hvad sker der lige for, at jeg har fået alkohol hver dag i denne uge undtagen mandag?!) Det var dejligt med lidt kval-tid, når nu manden skal arbejde hele weekenden. 
Selvom det er lidt træls, så kan jeg jo pleje mine veninder i stedet :D I dag har den stået på shopping, gåtur med lækker baby og middag på altanen (med vin!) i aften. Ikke helt ringe for såden en første oktoberdag (selvom det føles som 1. juli). 

3 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Eeejh Frk. B - sikke en skøn platte ! Dejlig måde og fejre første vel-overståede uge på!

Det men vinen skal du ikke skamme dig over - det siges jo og være ok med et bette glas i ny og næ :D haha og hvis det stod til mig, ja så fik jeg også vin til al min aftensmad!

Marian N. Larsen sagde ...

jeg er også stor fan af lidt vin til både hverdag og weekend! Det skal man ikke kimse af...

Anja sagde ...

Kristine: Ja, faktisk så smager maden jo meget bedre med et lille glas til ;)

Marian: Så drikker vi bare videre :P