onsdag den 9. november 2011

COOKIE

Jeg lavede jo cookies til det lille catering-arrangement, som jeg stod for i lørdags. Og jeg tror faktisk, at det er de bedste cookies, jeg har bagt so far :D Jeg er i øvrigt typen, som ikke kan lide småkager med mindre de er store og hedder cookies ;)
Nå, men jeg vil lige dele opskriften - oversat fra en amerikansk opskrift.

Black & White Chocolate Chunk Cookies

5,5 dl mel
½ tsk. natron
½ tsk. bagepulver
½ tsk. salt
2 dl blødt smør
2,5 dl brun farin
1,2 dl alm. sukker
2 store æg
2 tsk. vanillesukker
170g mørk chokolade
170g hvid chokolade

Bland mel, natron, bagepulver og salt sammen i en skål.
I en anden skål piskes smør, brun farin, sukker og vanillesukker til en cremet masse. Tilsæt ét æg af gangen – tilsæt derefter melblandingen lidt af gangen. Stop med at piske,
når blandingen er en samlet masse. Tilsæt chokoladestykkerne.
Til hver cookie brugte jeg en stor spiseske dej. Jeg fladgjorde den ikke – den flød selv ud.
Bages ved 175 grader i 12-15minutter



Vi snuppede en lun cookie hver og kom lidt kanelis ovenpå - ikke ringe ;)

5 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

ooorh guf guf guf - den med isen lyder skæppe skøn :)

Ps. tak for cravings :D

Xenia sagde ...

Jeg har det på samme måde, jeg synes bare ikke at småkager er særlig spændende i sig selv - kun hvis de netop er cookies og der er chokolade i :)

Anne sagde ...

Åh den ser GOD ud... Ohh bare vi snart får ny ovn så jeg kan bage igen :)

Kh

Anja sagde ...

Kristine: Det er også en meget god kombi :P

Xenia: Det er mærkeligt, ik? ;)

Anne: Ååååh jeg ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden min ovn - bliver nødt til at kunne bage :D
Du må tage revanche til den tid ;)

Astrid sagde ...

Ser lækkert ud! Hvor mange bliver der cirka?