tirsdag den 1. november 2011

A day off

Men ikke sådan én af de gode... En sindssyg hovedpine gjorde, at jeg kun fik sovet to timer i nat, så jeg var ikke så frisk kl 6 og havde i øvrigt også stadig hovedpine (måske pga. træthed!) Tanken om at sidde foran en skærm var uudholdelig, så jeg måtte tage en dag på langs. 
Jeg har kedet mig helt vildt og glæder mig sådan set bare til at komme i seng igen (igen: måske fordi jeg er træt). Heldigvis havde jeg en hel stak ulæste blade liggende fra en goodie bag, som jeg fik for nogle uger siden. Det hjalp lidt på kedsomheden ;)

4 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Øv! Håber lidt søvn gør at du er på toppen igen i morgen :)

Heldigt med godt læsestof, det er altid lækkert! Og så minder det mig om hvor meget jeg savner dansk Cosmo, æv at det ikke findes mere, var bare mit yndlingsblad - og har ikke kunnet finde noget der slår det siden :/

Anja sagde ...

Jeg er næsten sikker på, at det hjælper :)

Dansk Cosmo var jeg også ret vild med! Det hollandske er jeg ikke så imponeret over ;) Generelt savner jeg vist bare danske blade haha.

Marian N. Larsen sagde ...

Åh nej det kender jeg alt for godt! Spændingshovedpine sucks... Håber du er på toppen igen så du er frisk til weekenden?

Anja sagde ...

Marian: Ja, det er virkelig surt! Men jeg er heldigvis frisk igen :D