tirsdag den 8. november 2011

Veggie night

Det var ikke fordi, at der var voldsomt meget energi tilbage, da jeg kom hjem kl. halv syv. Men sådan et frugt/grøntsagsabonnement giver nogle forpligtelser - jeg bliver jo nødt til at få brugt varerne inden næste omgang. Derfor stod den på en to-retters vegge-menu :)
For et par uger siden var der et par rødbeder med. I dag blev de skrællet, skåret i skiver, dryppet med olivenolie, salt og peber og bagt i ovnen i 25 minuttter. Derefter kom jeg et par skiver gedeost på og gratinerede dem i c5 minutter. De de kom ud, blev skiverne drysset med lidt timian og lidt flydende honning hældt over. Mums! 
I sidste uge fik jeg et hokkaido græskar med i posen. Havde egentlig haft planer om at lave græskarsuppe i et stykke tid, og nu skulle det så være. Jeg bruger næsten altid denne opskrift fra Karolines Køkken. Jeg tilsatte dog lidt gulerødder og et skvæt fløde ;)
Og nu skal jeg vist bare i seng. Jeg ved ikke om det er vejret, der gør det, men jeg er virkelig træt for tiden. Så jeg nyder lige at have et par aftener uden aftaler - så skal der soves!

2 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Mums som altid! Forstår da godt du er træt med lange dage og det hele :)

Anja sagde ...

Ja, det der med at det er mørkt, når man tager afsted og igen når man kommer hjem tager lidt af energien :)