lørdag den 23. juni 2012

Homemade

Vi var kørt lidt død i det sædvanlige pålæg, så her på det seneste har vi lavet en del forskellige salater. Det startede egentlig med, at vi havde en hamburgerryg , som bare ikke ville dø - så den røg i foodprocessoren og rørt med purløg, kvark, mayo, salt og peber. Vi fik lavet en pæn stor portion, som ikke holdt særlig længe, for det var godt nok lækkert! Jeg får helt lyst til at hente den anden hamburgerryg, der ligger i fryseren, haha. 
Foruden skinkesalaten har vi også lavet forskellige æggesalater og tunsalater. De bliver altid lavet med det vi nu lige har i køleskabet, så der er aldrig to der er ens. Næste omgang salat bliver med rejer eller krebsehaler, tror jeg... 

5 kommentarer:

mom of mini sagde ...

MUMS hvor ser det lækkert ud, jeg savner vildt meget de lækre danske salater hernede i Spanien, måske man skulle prøve at bikse en skinkesalat sammen snart :)

Katrine/häklenfelt sagde ...

Skinkesalat er et must på ethvert frokostbord. Uha, den ser lækker ud den der :)

Anja sagde ...

Vores mini: Ja, det kommer man virkelig (også) til at savne - godt brød og pålæg :D

Katrine: Mange tak :D

Litzy sagde ...

Ååååh skinkesalat! Gud hvor jeg savner det. Jeg fatter simpelthen ikke hvorfor svenskerne ikke har fattet pointen med diverse salater :(

Anja sagde ...

Æææv :( Her kan vi godt få forskellige salater, men de slår ikke de danske - og da slet ikke de hjemmelavede ;)