tirsdag den 3. juli 2012

Belly update vol. II

I morgen er jeg 33 uger henne, hvilket betyder, at der er en uge til jeg går på barsel! Nuj, jeg glæder mig! Det er nemlig sådan, at min dejlige mand også har ferie - eller så meget ferie som man nu har som selvstændig ;) Så vi har lige en uges tid til at slappe af herhjemme og fikse de sidste babyting, inden turen til Luxembourg i et par dage og derefter til Danmark. Jeg ved godt, at det er lidt skørt at tage på ferie så sent i graviditeten, men jeg VIL til Danmark denne sommer! Desuden føler jeg mig rimelig tryg ved at være i Danmark ift. fødsel. Planen er dog, at vi kommer hjem, når jeg er 37 uger henne, så der er da stor chance for, at det først sker i Holland (eller på den tyske Autobahn, gisp!) 
Nå, men det går fint med ham. Han er stadigvæk lidt til den lille side, men følger sig egen kurve. Jeg er sikker på, at han bare skal til Danmark og æde sig tyk i stjerneskud og gammeldags isvafler - hans mor skal i hvert fald :)

6 kommentarer:

Frøken Lyngsø sagde ...

Jeg synes det lyder som en super ferieplan - blandt de af mine veninder, der er gravide denne sommer kaldes barsel for tyk-maveferie :) Jeg kan især godt lide din plan om at indtage stjerneskud og gammeldags isvafler i rå mængder!

Annesette sagde ...

Sikke en fin babyhule :)
Mon ikke han nok skal vente med at komme ud til i er hjemme igen..

God ferie..

Anne sagde ...

Sååå fin en mave. Er sikker på at han nok skal vokse sig præcis så stor og stærk som han skal være :)

Anja sagde ...

Frk. Lyngsø: Haha, tyk-maveferie :D Jeg gør i hvert fald mit for, at den bliver tykkere :)

FrkAnnesette: Mange tak :D Jo, det satser vi på ;)

Anne: Taaak :D <3

Kreativista i Boligrum sagde ...

Det ser ud til i begge trives rigtig godt - det er dejligt at se sådan en skøn mave. Jeg er selv kun i uge 14 og glæder mig til maven ligner en graviditet og ikke en pølse ;-)

Anja sagde ...

Kreativista: Det kan jeg godt forstå - det er træls, når man bare ser lidt småfed ud ;)