onsdag den 18. juli 2012

Quiet time

Der er lidt stille her for tiden. Egentlig skulle jeg nu rende rundt og pakke til de næste to ugers ferie, men den scanning jeg valgte at få i går har sat vores ferieplaner lidt på standby. Ham den bette har det som sådan fint, men gynækologen synes, at der var lige lidt nok fostervand. Så vi skal til endnu et tjek i morgen, hvor vi får at vide om vi kan tage afsted noget af tiden, om vi skal komme til tjek to gange om ugen eller om den står på indlæggelse. Ja, tingene går ikke altid som planlagt ;) Oveni hatten har han stadig ikke vendt sig, hvilket jeg også har det lidt svært med. Yes, hormonerne er på overarbejde her i hytten! 
I det mindste er hans værelse næsten klar ;)

6 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Så krydser jeg lige for at det går som ønsket så i kan komme til DK :-)

Glæder mig til at se billeder af værelset!

Anja sagde ...

Tusind tak, søde Trine :)

Billeder kommer snarest - alt efter hvor vi er i verden ;)

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Åååh øv altså. Jeg håber alt går i orden igen, så I kan komme lidt på ferie, og den bette kan finde sig helt til rette inde i mavsen igen ;)

Godt værelset er klar - så kan I da holde ferie med god samvittighed ;) Ligesom Trine glæder jeg mig også til at se det bette værelse :)

Mit element sagde ...

Det skal nok gå godt, krydser fingre! - hvis han er lidt "besværlig" nu kommer han sikker til verden og er den sødeste, rareste og mest godmodige baby..alt godt kommer til den der venter, ikke også :0) Pøj Pøj med det hele :0)

Anja sagde ...

Kristine: Mange tak :)
Ja, så er der da én ting mindre at tænke på ;)

Riks: Tak for de krydsede fingre. Haha, ja det er da kun fair, hvis det bliver sådan ;)

Bex sagde ...

Øv når tingene ikke lige går som håbet.. Jeg krydser fingre for at ham den bette lige spænder hjelmen og får sig roteret på plads derinde :)