tirsdag den 2. oktober 2012

Mere kage

Med alle de barselsbesøg bliver der altså indtaget noget kage! 
Nå, men endnu noget tid er gået siden jeg har fået blogget. Der kom lige noget sygdom i vejen for både manden og mig. Yay, influenza er sjovt med sådan en lille baby ;) Men nu er vi begge ved at være ovenpå igen. 
Manden har nogle lange dage for tiden, og jeg må indrømme, at det er lidt hårdt. Og at jeg nok aldrig har savnet min moar så meget som jeg gør nu :) Både som lidt aflastning, men også bare at dele alle de skønne øjeblikke der er med sådan en lille én. Han har jo for pokker taget over et kilo på siden de så ham! Heldigvis står der en tur til Danmark på programmet om et par uger :) 

5 kommentarer:

Newyorkerbyheart sagde ...

Jeg er så ked af at jeg helt har overset at du har født, men TILLYKKE med ham. Hvor er det bare fantastisk for jer - og sikke nogle lækre kager I får :-)

KH
Birthe

Charlotte sagde ...

Ummm! siger jeg bare!

Anja sagde ...

Birthe: Mange tak! :D Ja, man skal jo fejre barsel med din cheesecake :P

Charlotte: :D Det var lækre sager ;)

Michelle sagde ...

Selvfølgelig skal der spises kage under barselsbesøg, den lille fyr får jo også lidt glæde af hyggen og kagen ;)
I øvrigt er jeg sikker på at din mor også savner dig (og ikke mindste det ekstra skud på stammen) ekstra meget - bedsteforældre rollen tror jeg er ganske særlig, og lige der går det op for forældre at deres små børn er voksne (sådan havde min far det i hvert fald)

Anja sagde ...

Michelle, det tror jeg du har helt ret i! Nok især fordi jeg er den yngste - og nu er jeg selv mor. Lidt underligt - også for mig :)