lørdag den 13. oktober 2012

På en regnvejrs lørdag...

...startede jeg dagen med en lille bid sommer. Og ignorer så venligst Lurpakken i baggrunden, ik' ;) Her syv uger efter fødslen er jeg nu næsten nede på min før-graviditetsvægt. Jeg kan i hvert fald passe alle mine bukser :D Jeg har ikke gjort noget særligt for det, men jeg kan også mærke, at de sidste par kilo ikke går væk af sig selv. Så der er nok lige et par graviditetshyggevaner, som skal skrottes i den nærmeste fremtid. Men det må blive efter turen til Danmark. Der skal jeg nemlig spise sovs med kartofler i 14 dage ;)  

3 kommentarer:

Maj sagde ...

Uh hvor ser det bare skønt og sommerligt ud - lige hvad man man trænge til i disse efterårsstunder!

Uf, jeg vil prise mig selv lykkelig hvis jeg kan hoppe i mine før-graviditets bukser efter bare 7 uger! Den kommer til at stå på lange gåture med sønnike og sveden i fitness i det nye år ;)

- Maj :D

Bex sagde ...

Mmmmmm, ser så godt ud, nu får jeg lyst til kiwi :)
Og ja, ro på med det vægttab, du var jo heller ikke kæmpe da du blev gravid, så det går nok at det lige udskydes lidt til fordel for sovs. Sovs er jo vigtigt ;) (eller, jeg kan ikke så godt lide sovs, men så er der så meget andet :-D)

Anja sagde ...

Maj: Haha, man kan jo aldrig vide :) Altså de der bukser ik? De strammer liiidt :P

Bex: Ja, sovs er vigtigt! Og aaalle de andre lækre ting, man kan få i DK :P Livet er i hvert fald for kort til at undvære!