torsdag den 21. februar 2013

Lego Wear*


Jeg starter lige med at indrømme, at jeg for et par år siden kun associerede Legotøj med min nevøs multifarvede stribede overalls. Da jeg så blev gravid med O og sad og netshoppede, fandt jeg ud af, at stilen faktisk er helt anderledes end jeg havde troet. Min nevø er så også fra 1996, så det er måske ikke så underligt, haha. 
Jeg er blevet gjort opmærksom på Lego Wear's Ninjago kollektion. Ikke en kollektion som passer O i størrelsen lige nu, men jeg står tilfældigvis og skal købe en gave til en dreng på 5 år, som synes at alt der slåsser og har våben er sjovt (jeg har stadig en idé om, at O i den alder synes det er sjovest at være med mor i køkkenet, right...). Moren siger, at han mangler tøj - drengen siger legetøj. Mon ikke at jeg bliver okay populær i begge lejre, hvis jeg køber en meget sej trøje? Jeg tænker lidt på denne, som er min umiddelbare favorit.

Eller måske denne Ninjago t-shirt? Sådan en frisk lille knægt med strithår, ville da se super sej ud i den :)
Jeg tænker nogle gange på, hvilken stil jeg egentlig har til O. Og lige for tiden er svaret vist bare: rent tøj! Hvilket også er derfor, at jeg kræver, at tøjet skal kunne holde til at blive vasket mange gange. Har I nogle erfaringer med Lego Wear? Jeg overvejer at investere i lidt overtøj til O derfra, for jeg synes at der er nogle virkelig lækre sager i fine farver. 


*Dette indlæg er sponsoreret

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Begge mine drenge har lego både i overtøj og almindeligt tøj. Det kan nemlig tåle vask mange gange og det er vigtigt med sådanne to krudtugler :)

Anja sagde ...

Det er sjovt nok altid drenge, der skal have vasket mest tøj, haha :D Godt at høre!