tirsdag den 5. februar 2013

Morning

O er endnu engang afleveret til en halv dag i daycare (det lyder så afslappet, men i virkeligheden skulle vi skifte tøj to (!) gange inden vi kunne komme afsted!), og jeg har fået ordnet en hulens masse praktiske ting. Men jeg har også drukket kaffe og spist morgenmad - helt alene. Og det var ikke helt skidt ;)

8 kommentarer:

Stine sagde ...

Er det ikke tidligt at blive passet? Nu kan jeg ikke huske hvor gammel han er, men mener han er yngre end Dicte, og hun skal først passes om et halvt år. Men jeg kan nu godt misunde dig de timer du får for dig selv! :)

Anja sagde ...

Jo, det er - han er kun lige knap 6 mdr :'( Jeg har været inde på det tidligere, men en barsel i NL er kun 16 uger inkl. tiden før! Hvilket ville sige, at O var 10 uger, da min barsel sluttede. Jeg har så taget selvbetalt barsel.
Jeg har ikke job endnu, men vi kunne ikke sige pladsen i daycare op og være sikre på at få den igen. Så han er afsted man-ons om formiddagen, så jeg kan få søgt jobs osv :)

Susan sagde ...

Sikke en lækker morgenmad..

Anja sagde ...

Tak Susan - det var virkelig lækkert :)

Stine sagde ...

Åh, hvor hårdt :( Men godt det ikke er længere end det! Synes nu stadig det er meget meget tidligt :/
Jeg snakkede med en dame i toget i sidste uge, som fortalte at da hun fik sin søn for 38 år siden, der kunne hun kun få 3 måneders barsel og så noget ferie bagefter. Det må altså bare være hårdt.

Anja sagde ...

...og jeg er enig, det ER tidligt :) Men ja, så er det sådan det er, og så finder man ud af det. Ikke at jeg ikke misunder en dansk barsel ;)

BRUUN by BRUUN sagde ...

Hvor ser det lækkert ud - det er skønt at starte dagen med god morgenmad og kaffe :-)

/Linda

Anja sagde ...

Tak Linda - og jeg er helt enig ;)