mandag den 10. juni 2013

Froggy

Til min fødselsdag fik jeg et gavekort til en kageworkshop med temaet "Frø". I torsdags efter job var jeg så afsted med min veninde, som jeg havde fået gaven af. Jeg var lige skeptisk, for jeg er faktisk ikke så meget til at pynte kager - mere alt det der kommer før det. Så jeg gik også lidt i sort, da instruktøren fortalte, at hun altså ikke var den store bager, og derfor var kagen fra en cake mix og fyldet var pulversmørcreme og syltetøj. Av, den sad, hahaha. 
Nå, men det var jo heller ikke dét det handlede om. Jeg var overrasket over, hvor meget jeg nød at side og pusle med det. Så meget at jeg har bestilt nyt kagegrej hjem, så jeg kan komme i gang igen. Jeg havde vist mistet gnisten lidt for det efter lille O kom, men nu skal det altså være! 

4 kommentarer:

Maj sagde ...

Arj hvor er den fin! Elsker temaet, det var jo også T's tema, til hans barnedåb :)

Jeg ville rigtig gerne have været på sådan et kursus, men det kan nåes endnu :D

- Maj :D

Anja sagde ...

Taaak :D
Ja da! Du skal da bare afsted - T skal jo have maaasser af kager fremover ;)

Bex sagde ...

Hvor er den sød!!! Jeg synes jo det sjoveste er at pynte MEN kagen skal også være god og hjemmelavet!!!

Christina / TheBigMeowski sagde ...

Den er virkelig fin <3

Kan godt forstå, at du gik lidt i sort, da hun snakkede om cake mix mv. Det hjælper jo ikke noget, at kagen ser fin ud udenpå, men er kedelig indeni. Vil hellere have en lækker kage, der er kedeligt pyntet end omvendt. Heldigvis kan du jo godt finde ud af at lave sådan en, så jeg tror ikke, man har noget at bekymre sig for der ;)