fredag den 6. september 2013

Lola

Jeg har vist været inde på det før; der er virkelig langt i mellem de gode kaffesteder her i Haag. Om jeg fatter alle de folk, der gider drikke dårlig kaffe. Men som en barista jeg snakkede med i går sagde "jeg tror, at de fleste hollændere har en Senseo derhjemme. Jeg får det lidt dårligt bare af at tænke på det". Okay, så jeg er ikke den eneste, der har det indtryk. Det er lidt som om kaffen bare drikkes for effektens skyld, og så er det lige meget, at den smager dårligt og i øvrigt er bikset sammen med kaffefløde (man må ikke sige ad til mad, men det er ikke mad - så AD!). 
Jeg er en kaffesnob. Det indrømmer jeg. Og det er jeg stolt af. For livet er virkelig for kort til dårlig kaffe. Og ja, jeg har også brug for mit daglige "fix". Men jeg vil virkelig hellere have hovedpine dagen lang, fordi jeg må undvære, end jeg vil byde min mave en kop dårlig mokka. Okay, så tror jeg ligesom, at jeg fik sagt det. Det jeg i virkeligheden ville med dette indlæg var at fortælle, at jeg nu kan tilføje et godt kaffested til mit korte liste. Lola hedder hun. Det er en genial blanding af kaffebar og cykelbutik. Så kan man sidde dér og drikke sin sindssygt gode cremede latte, og samtidig overveje om man ikke skulle have en ny cykel. Det er to ting, jeg lige kan forholde mig til. Desuden kan man tilmelde sig et kaffekursus, hvor man lærer basic barista regler. Jeg er solgt og ringer og tilmelder mig nu. 

Lola bikes & coffee
Noordeinde 91

Finally found another great place to have really really coffee in The Hague (and those places are not easy to find!) Lola is a mix between a coffee bar and a bike shop - brilliant! 

2 kommentarer:

Bex sagde ...

Amen, sister!!! Jeg er fan af god kaffe. Herhjemme drikker vi lidt forskelligt. Aeropress er det bedste. Pulverkaffe og nespresso når det skal gå stærkt men det smager sgu ikke super godt. Jeg er vild med at kaffe i Kbh er billigere end i Århus!!

Anja sagde ...

Ej, er det virklig billigere i Kbh! Vildt.

Jeg har faktisk ingen erfaring med aeropress - bruger altid min espressokande. Det kunne være man lige skulle lure lidt på det :)