mandag den 18. november 2013

Burger & fries

I fredags sparkede vi weekenden i gang med hjemmelavede burgere og seriemaraton. Burgerne har vi efterhånden rimelig godt styr på, men vi har faktisk aldrig selv lavet fritter. Altså jo, ovnfritter og lignende, men ikke sådan nogle fedtede oliestegte fritter. Desuden har vi altid lavet burgerne så store, at vi ikke kunne spise andet :) Men nu skulle det være! Lidt googling gjorde mig ikke helt vildt meget klogere, så vi prøvede os frem. Fritterne blev stegt i solsikkeolie to gange - og de blev virkelig lækre! Absolut en del af burgermenuen fra nu af :D  

4 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Et ord: mums! :)

Mit element sagde ...

vi har, med et godt slutresultat, prøvet at købe alm. pommes frites (frost) til ovnen og inden de kommer i den varme ovn hælder vi en smule olie på...de blir sprød og lækre OG fri fra friture og transfedtsyre (WIN WIN!)

Måske I skulle prøve ;)

// Rikke //
CUPCAKE-STYLISTEN

Anja sagde ...

Det lyder nemt Rikke! :D

Line sagde ...

Min mund løber i vand. De fritter ser alt for lækre ud.

Hilsen Line.