torsdag den 14. november 2013

NYC, baby!

Vores uger er et puslespil for tiden. Min mand arbejder meget om dagen lige i øjeblikket, hvilket ikke er et problem hvis det er mandag-onsdag, hvor lille O er i daycare. Men hvis det pludselig er på hans hjemmedag, så skal jeg til at rykke rundt på job og aftaler. Det gør det heller ikke nemmere, når den lille herre kommer hjem fra daycare med høj feber. Hvem skal så blive hjemme? Ja, for det meste vil det været mig, for jeg er bare lidt nemmere at undvære. Heldigvis kan jeg arbejde lidt hjemmefra (men hvad sker der lige for, at syge børn bare stadig leger Duracell kanin!) Heldigvis var lille O rask igen efter én dag hjemme. Men det er bare typisk, at det kommer i sådanne uger ik'. Og så er der altså langt til de der bedstefældre ;)
Nå, men det var egentlig slet ikke det, som det her skulle handle om. VI SKAL TIL NEW YORK! Billetterne blev booket for en måneds tid siden, og selvom vi først skal afsted i slutningen af april, glæder vi os helt vildt allerede! Jeg er gået i gang med at nørde den med lister over, hvad vi gerne vil se, hvor vi skal spise osv. Vi var jo afsted i sommeren 2011, men var der kun 2½ dag, så nu skal der tages revanche med næsten en hel uge. 

It has been a crazy busy week. We are trying to fit all the pieces in the puzzle with busy schedules and a sick child. But luckily we have this trip to look forward to: we are gonna go to NYC in the spring! We can't wait :D

2 kommentarer:

Bex sagde ...

Årh hvor fedt, jeg er misundelig :) men vi har også planer om at tage til NYC indenfor de næste par år, så jeg glæder mig til at høre om jeres tur!!! :) :)

Anja sagde ...

Jeg kan godt huske, at du har snakket om det :D Glæææææææd dig!! :D