onsdag den 24. september 2014

We're back!

Der skete et eller andet, der engang i marts. Jeg gad simpelthen ikke at blogge! Men de sidste par måneder har jeg så alligevel savnet det lidt, og sagt ok, d. 1. starter jeg igen. Nå, ikke? Jamen så den næste 1... Well well, og her er vi så på en ganske almindelig onsdag d. 24. 
Der er sket alting og ingenting siden sidst. Oskar er blevet to år, han snakker mere end mig og manden til sammen og han er omtrent det sjoveste menneske jeg kender! Og ja, vi snakker den slags humor, hvor man slår en kæmpe fis ved bordet og derefter mener, at det kræver en high-five. 
Vores hverdag er travl for tiden. Men på den gode måde. Manden har gang i sin business, og han har faktisk lige udgivet en CD mere. Jeg er pisse stolt! Jeg kan stadig tænke, at det kunne være dejligt, at han havde et 9-17 job og kom hjem til aftensmad hver dag. Men så er det jeg bliver mindet om, at han er så sej og lige præcis den jeg elsker, netop fordi han kan leve af sin hobby. Tænk hvis jeg kunne leve af at stene Netflix dagen lang...  
Nå, men jeg vender tilbage med noget af alt det ingenting, der er sket siden sidst. Og nok også med lidt billeder af ham den lille sjove :)

8 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Velkommen tilbage! :-)

Anja sagde ...

Taaak Trine :)

Bex sagde ...

Du har været savnet her i blogland - velkommen tilbage! :)

jeg er lidt nysgerrig hvad det er for noget musik, din mand laver -hvis du vil ud med det?

Anja sagde ...

Årh, hvor er du sød, Bex! :D Tak!

Jamen selvfølgelig vil jeg ud med det - du kan tjekke det ud her http://www.traeben.com/english/ :)

Line sagde ...

Jubiii, jeg glæder mig til at følge med herinde igen :-)

/Line

Anja sagde ...

Ih, du er en skat, Line! :D

Mit element sagde ...

weeeelcome back Dane!
Det skal ikke lyde nedern, men jeg vidste faktisk ikke jeg havde savnet dig førend jeg stødte på dit nyeste blog indlæg i dag, på denne rolige lørdag aften....

Dit nye "skrivesprog" klæder dig (eller var det den gode flaske rødvin?), for du fik mig til at stor smile i indlægget om pizza-kamp og stædige børn :)

Go go go girl :)
// Rikke //
Mit element

PS: der er sket noget mens du har været væk; jeg skiftede mit blognavn fra Cupcake-stylisten til MIT ELEMENT...hvis det siger dig noget :-)

Anja sagde ...

Årh hvor er du sød Rikke! Jeg fik først lige set din kommentar nu, men jeg må lige over på din blog :D

Haha det var vidst ikke bare rødvinen - sådan har jeg altid været ;)