søndag den 5. oktober 2014

NYC 2014 ONE

I april/maj tilbragte manden og jeg en uge i New York. Oskar blev afleveret hos mormor og morfar og havde en genial uge med god underholdning af moster og kusiner. 
Vi fløj så fra Hamburg via Düsseldorf til NYC. Med Air Berlin i øvrigt - som virkelig kan anbefales! Vi boede på Yotel (hvor det første og det sidste billede er taget), og det var også ret genialt! Super service og god beliggenhed. 
Vi havde blandet vejr, og denne del er nok den mest grå. Hvilket var lidt ærgerligt, da vi havde en helikoptertur planlagt. Men ok, det regnede i det mindste ikke, og det var stadig en vild oplevelse! Jeg synes virkelig at det var alle pengene værd (for billigt er den slags ikke). 
Når vi nu lige var nede syd på Manhattan havde vi også købt entre til 9/11 memorial (husk at bestille billetter hjemmefra). Her begyndte det så at regne, men det gjorde heller ikke så meget, for det var ikke et sted vi havde planer om at hænge ud. Vi så det, det var fint og imponerede og man får virkelig en klump i halsen. Det er pænt og så absolut ikke tacky, hvilket jeg synes, at sådanne ting nogle gange bliver. 

2 kommentarer:

Bex sagde ...

Spændende med New York rejse :) Tak for kigget :)

Anja sagde ...

Det var så lidt, Bex :) I må også snart afsted ;)