fredag den 8. oktober 2010

Ham den søde...

...syntes at jeg skulle have en buket blomster i dag - bare sådan fordi... (selvom jeg tror, at det er fordi, jeg har været vildt hormonella de sidste par dage, haha). 
Her til morgen var vi i et engrossupermarked for at købe lidt ind til i morgen, hvor vi får gæster. Åh, jeg kunne have købt meget! Jeg elsker at rende rundt og lure derude. Nu står den på opgaveskrivning, og senere skal der laves chokolademousse. Jeg kan altså godt lave andre desserter, men det er ikke de samme gæster, der kommer :D
I aften skal jeg vist bare flade lidt mens manden er på job. Jeg havde egentlig en halv aftale med min gode veninde M om at tage ud og fjolle lidt, men jeg synes ikke rigtig, at jeg orker det med det her snotfjæs.

2 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Haha, hormonella - det utryk tror jeg lige jeg hapser fremover, for det er da så meget det man er! Du er heldig at få blomster når du er in the mood, jeg får bare skæld ud - men jeg er fandme også træls, hehe! ;)

Lækkert med chokomousse, en af de bedste desserter der findes uden tvivl, så det kan man lave om og om igen! :)

God weekend,
Trine.

Anja sagde ...

...altså jeg fik også lidt skæld ud, haha. Og så spurgte han om jeg ikke bare kunne prøve at være glad. Dét gjorde det ligesom ikke ret meget bedre :D

Chokomousse ER nemlig super lækkert! Skal vist lige have lave så der er til i aften også... :P

God weekend til dig også!