Lime Cupcakes
12 alm. (eller 24 mini) cupcakes
Cupcakes
250g mel
1 tsk. bagepulver
100g blødt smør
175g sukker
2 æg
2½ spsk. friskpresset limesaft
1 spsk. fintrevet limeskal
Evt. lidt grøn frugtfarve
2 dl kærnemælk
Frosting
200g smørreost (jeg brugte Philadelphia light, og det var ganske udmærket :))
175g flormelis
100g blødt smør
1 spsk. fintrevet limeskal
1 tsk. vanillesukker
Cupcakes
Pisk smør og sukker til en ensartet masse og tilsæt ét æg ad gangen.
Tilsæt limesaft, limeskal og frugtfarve (jeg prøvede mig lidt frem - ville ikke have for grønne kager ;)).
Bland bagepulver i melet og tilsæt det skiftevis med kærnemælk.
Nu er dejen klar til at blive hældt i formene - jeg fyldte dem halvt op.
Bages ved 175 grader i 15-25 minutter (kommer an på størrelsen).
Frosting
Pisk alle ingredienserne sammen og smør blanding på kagerne (jeg brugte sprøjtepose og tylle).
9 kommentarer:
Haps haps.. det skal da klart afprøves snarest. Eller måske den frosting på nogle andre cupcakes?? Jeg er nemlig selv meget til vanille og chokolade ;)
Kh
Jeg er normalt også mest til noget (=alt) med chokolade :P Men ja, det tror jeg faktisk kunne være lækkert! Til vores bryllups-testkager lavede jeg en version med limemousse og chokolade bunde = mums! :D
De er rigtig flotte! Opskriften er hermed bogmærket, for de lyder også velsmagende :)
Ummenum den opskrift lyder god, og kagerne ser jo alt for indbydende ud - du lokker mig i fordærv ;-)
Stine: Tak :)Smagen er virkelig også god - og dejlig sommerlig (= ikke for tung)
Trine: Lokke lokke ;) Consider it payback :P
Ej hvor ser de bare lækre ud! Dem må jeg prøve en dag i den nærmeste fremtid :)
/Lise
Det synes jeg lyder som en god idé :D
Vi har efterhånden lavet disse en del gange, bare glutenfri, hvor jeg bruger shär mel. Super lækre og gode!
En ting vi elsker, er at lave colafrosting at komme på toppen. Det smager ret skønt til Lime!
Send en kommentar