fredag den 26. august 2011

Vegas, baby!

Vi boede på Monte Carlo Resort & Casino
Vores lækre værelse
Las Vegas er sgu crazy! Om dagen ser byen okay fredelig ud udenfor, men indenfor kan man jo ikke se om det er dag eller nat. Man mister fuldstændig fornemmelsen for tid - og man behøver jo heller ikke gå ud, for der er alt, hvad man skal bruge i forbindelse med hotellerne (desuden var der 45 grader udenfor...)
Vi tilbragte to nætter i Vegas. Den første aften sad vi bare i loungen og drak drinks og spiste lækre sager. Vi var også rundt og lure lidt på de andre hoteller. Næste dag kørte vi mod Premium Outlets, hvor der blev shoppet lidt (meget). Kan i øvrigt anbefales at tage derud lige efter åbningstid ;)
Om aftenen spiste vi mere lækker mad (=den bedste burger!), drak drinks og gamblede lidt. Vi havde på forhånd aftalt et spillebeløb. Efter et par timer havde dobbelt så mange penge, som vi havde satset - og så stoppede vi. Det er altså sjovt at vinde ;)
Vegas var en sjov oplevelse, og vi er begge enige om, at vi vil dertil igen (well, vi vil tage hele turen igen). Men jeg ville heller ikke gide at tilbringe mere end to-tre dage der ad gangen. Det er det sgu for intenst til ;) 

5 kommentarer:

Litzy sagde ...

Forstår ikke hvorfor jeg overhovedet torturerer migselv ved at klikke ind på din blog i disse dage... øv øv øv.

Men det er sgu dejligt med noget inspiration. Så må vi bare se hvornår jeg kan bruge det til noget :P

Anonym sagde ...

Jeg må altså til Vegas engang, det ser - og lyder - bare for sjovt :-)

Sikke et hotelværelse - jeg elsker de store, amerikanske senge. Var det dyrt??

KH
Birthe

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

ååååh, i love vegas :)

Mange har utrolig syge fordomme for Vegas, og måske havde jeg det også lidt selv, men jeg skal da love for, at de blev manet til jorden da vi ankom dertil. Wauw for et sted. Jeg kunne snildt have brugt mere end 4 dage der :)

Vi boede på hotel Flamingo, alt var overdådigt, flot og voldsomt på samme tid. Vildt godt. Fik i de fine drinks i de lange plast. glas? :)

J'adore blog sagde ...

Flotte billeder :-) Jeg vil også til Vegas :-) Misundelse herfra :-)

Anja sagde ...

Litzy: Sorryyy :( Men jeg er helt sikker på, at du nok skal komme til Vegas ;) og ja, så er det jo netop bare inspiration :D

Birthe: Det er virkelig også sjovt! :D
Nej, det var overhovedet ikke dyrt! Tror faktisk, at det var det billigste på hele turen... Der er vild meget konkurrence mellem hotellerne, så det er nemt at få luksus til ingen penge. Tror vi betalte ca. 400kr pr nat (altså for værelset - ikke pr person).

Kristine: Det er nemlig super crazy og meget federe end man umiddelbart tror!
Nej, vi fik ikke sådan nogle drinks... men vi fik mange andre go'e sager :P

J'adore: Taaak :D