tirsdag den 22. november 2011

Wien?

Torsdag aften rejser jeg til Wien med min gode veninde og næsten-nabo M (som i øvrigt er østriger). Vi skal bo hos en af hendes veninder, så jeg er ret sikker på, at jeg nok skal få set "all the touristy stuff". Jeg må indrømme, at Wien aldrig har stået på min rejseliste, så jeg har ikke nogle ting, som jeg bare se. Men har I måske nogle tips til Wien? Ting man skal se, kaffe man skal drikke eller kage man skal spise? 

4 kommentarer:

Mille sagde ...

Wien er intet mindre end fantastisk op til jul. Der er så smukt og på hvert hjørne er der julemarkeder, hvor der sælges varm vin. Mums.

Jeg vil anbefale at tage ud på Schönbrun. Slottet er virkelig smukt, men parken gør sig bedre en forårsdag. Jeg kan også anbefale at tage forbi den spanske rideskole og se, at de øver. Man ser ikke de rgtig svære ting, men selvom det er bidende koldt i ridehuset, er dte en virkelig god oplevelse, som man ikke får andre steder.

Hvis du er til museer, er udvalget også enormt.

God tur!

Marian N. Larsen sagde ...

Åh hvor lyder det fantastisk med en tur Wien. Glæder mig meget til at høre om din tur...

Camilla sagde ...

Fed blog :)

Kig gerne forbi min og gør dig til fast læser, hvis du har lyst!

Kram.<3

Anja sagde ...

Mille: mange tak for tips! vi tog ud til schönbrunn - men du har ret, det vil sikkert være endnu flottere til foråret :)

Marian: tak! :D der kommer indlæg snarest!

Camilla: tak :)