torsdag den 15. december 2011

Smells like Christmas

Jeg har ikke rigtig fået lavet super interessant mad siden jeg kom hjem fra DK. Vi prøver at få ryddet ud i fryseren, inden vi smutter afsted igen. Jeg har nemlig planer om at slæbe ret meget mad med hjem ;) 
Her til aften har jeg dog fået lavet en gang karrysalat og julekål. Vi skal have multicultural dinner på jobbet i morgen, og det her er så mit bidrag. Sildene og dellerne bliver medbragt af andre. Jeg er ret spændt på, hvad der kommer på buffeten - vi er alligevel ret mange forskellige nationaliteter.   

6 kommentarer:

Xenia sagde ...

Man behøver åbenbart ikke at have forskellige nationaliteter for at have forskellige traditioner. Jeg har for eksempel aldrig hørt om julekål før! Det må være noget jysk? ;) Det ligner hvidkål af en art??

Kathrine sagde ...

God fornøjelse idag, det lyder hyggeligt med mad fra en masse lande :)

Anja sagde ...

Xenia: Jeg mener, at det er sønderjysk - det er virkelig lækkert :P

Trine: Taaak - det var super hyggeligt! :D

Lilli sagde ...

Julekålene, som du har lavet, er det også dem, som nogen kalder krysterkål? Min svigerfar laver dem også til jul, og de er fast inventar på julefrokostbordet 1. juledag.

Anja sagde ...

Lilli: Dér må jeg være dig svar skyldig - jeg må indrømme, at jeg aldrig har hørt om krysterkål før :) Men julekål er i hvert fald hakket hvidkål med masser af fløde, salt, peber og muskatnød.

Lilli sagde ...

Det lyder som krysterkål - er dog selv mest til grønlangkål fra Vendsyssel uden kanelsukker