Jeg har ikke rigtig fået lavet super interessant mad siden jeg kom hjem fra DK. Vi prøver at få ryddet ud i fryseren, inden vi smutter afsted igen. Jeg har nemlig planer om at slæbe ret meget mad med hjem ;)
Her til aften har jeg dog fået lavet en gang karrysalat og julekål. Vi skal have multicultural dinner på jobbet i morgen, og det her er så mit bidrag. Sildene og dellerne bliver medbragt af andre. Jeg er ret spændt på, hvad der kommer på buffeten - vi er alligevel ret mange forskellige nationaliteter.
6 kommentarer:
Man behøver åbenbart ikke at have forskellige nationaliteter for at have forskellige traditioner. Jeg har for eksempel aldrig hørt om julekål før! Det må være noget jysk? ;) Det ligner hvidkål af en art??
God fornøjelse idag, det lyder hyggeligt med mad fra en masse lande :)
Xenia: Jeg mener, at det er sønderjysk - det er virkelig lækkert :P
Trine: Taaak - det var super hyggeligt! :D
Julekålene, som du har lavet, er det også dem, som nogen kalder krysterkål? Min svigerfar laver dem også til jul, og de er fast inventar på julefrokostbordet 1. juledag.
Lilli: Dér må jeg være dig svar skyldig - jeg må indrømme, at jeg aldrig har hørt om krysterkål før :) Men julekål er i hvert fald hakket hvidkål med masser af fløde, salt, peber og muskatnød.
Det lyder som krysterkål - er dog selv mest til grønlangkål fra Vendsyssel uden kanelsukker
Send en kommentar