lørdag den 21. januar 2012

Brunchboller

Der har været lidt stille her de sidste par dage, men der sker en masse i mit liv pt, så tiden hjemme bliver mest brugt på at sove :) I dag har jeg dog en slapperdag sammen med ham den dejlige, og jeg tænkte, at han skulle forkæles med lidt hjemmebag her til morgen. Jeg valgte en opskrift fra en af Amo-bøgerne, som var virkelig nem - og resultatet var rigtig godt! 

Brunchboller


350g mel
150g fuldkornshvedemel
50g havregryn
½dl olie
1dl yoghurt
1½dl lunken vand
1 æg
25g gær
1 tsk. salt
1 tsk. sukker


Bland yoghurt og vand og opløs gæren heri.Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen. Lad den hæve et lunt sted i en halv time.
Slå dejen sammen og del den i 10 stykker, som formes til boller. Lad bollerne efterhæve i 20 min og pensl med yoghurt inden de bages ved 220 grader i 12-15 minutter. 

5 kommentarer:

Marian N. Larsen sagde ...

Nu ikke noget med at blive stresset, vel? Bollerne ser drøngode ud! Jeg har også bagt denne weekend til min mor og søster kom på besøg i Provinsen... arhhh så hyggeligt!

Anja sagde ...

Marian: Nej nej, ingen stress her ;)
Årh det lyder dejligt med besøg - det kunne jeg også godt lige bruge :D

Anonym sagde ...

Uhm, de ser vel nok gode ud. Haps :-D

KH
Birthe

Stina sagde ...

Jeg er enig, de ser virkelig lækre ud!

Anja sagde ...

Tak Birthe og Stina :D