tirsdag den 24. januar 2012

Spaghettigratin

Endnu en gang nem aftensmad: spaghettigratin. Det er en opskrift, jeg faldt over på en debatside for et par år siden, men jeg har lavet den en del gange efterhånden. Man kan evt. tilsætte nogle grøntsager for at gøre den sundere. Jeg serverer dog altid bare en salat til.  


Spaghettigratin

220g spaghetti
2 æggeblommer
1 lille ds. tomatpuré
8 pølser skåret i skiver
rasp
smørklatter
revet ost

Kog spaghettien 10 min. Rør æggeblommer og tomatpasta sammen og tilsæt pølser og tomatblandingen til spaghettien og rør rundt.
Kom i smurt raspdrysset fad.
Drys med rasp, smørklatter og øverst ost.

Ovn: 25 min. 200°C

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Mums, ligner lige mad for mig :-)

Kh
Birthe

Marian N. Larsen sagde ...

Muuuums!

Anja sagde ...

Tak I to :)