lørdag den 31. marts 2012

Fish & fennel

Jeg har meget lyst til fisk pt. så da manden i går spurgte, hvad han skulle hente til aftensmaden, lød ordren "noget hvid fisk fra fiskemanden". Han kom så hjem med noget utrolig lækkert havkat, som jeg kunne lege lidt med. Fra ugens grøntsagspose havde vi en fennikel og en squash, som blev stegt sammen med lidt løg, hvidløg og godt med salt og peber. Bagefter blev fiskestykkerne lige stegt lidt, hvidvin og fløde hældt ved og så simrede det i et kvarters tid. I mellemtiden blev der lavet salat og kogt pasta. 
Det var et virkelig vellykket måltid - mums det smagte godt! Perfekt start på en weekend :) 

4 kommentarer:

Bex sagde ...

Mmmm.... Tak for inspiration til aftensmad det skal da afprøves snart :)

Marian N. Larsen sagde ...

hvidvin, fløde, fisk, hvidløg og pasta er også en yndlingskombi!

God weekend til dig sødeste Anja!

Rikke sagde ...

Mums! Det lyder til at være et nemt og lækkert måltid :)

- Rikke.co.nr

Frk.B sagde ...

Bex: Jamen det var da så lidt :D Det var virkelig lækkert!

Marian: Så går man ikke helt galt i byen, vel :P
Forsinket tak - og rigtig god påskeferie til dig!

Rikke: Det var det også :)