mandag den 28. januar 2013

Ramt

Der var ellers lagt op til en rigtig god weekend! Torsdag var vi ude og spise for første gang siden lille O blev født - han blev puttet hos nogle gode venner og så voldhyggede vi os ellers gennem 5 retters virkelig lækker italiensk mad. 
Fredag brugte jeg et gavekort på massage, som jeg havde fået i pakkekalender. Det var virkelig lækkert - og tiltrængt! Kunne dog godt mærke, at jeg ikke havde det helt godt efterfølgende, men tænkte, at der sikkert bare var en masse affaldsstoffer, der skulle ud af systemet. Well, lørdag morgen vågnede jeg med feber og ondt i hele kroppen - og har haft det siden. Jeg var virkelig glad for, at manden var hjemme hele lørdagen! I går eftermiddags skulle jeg så tage mig sammen, da han skulle ud og spille. Nujs, det er sgu ikke sjovt! Glæder mig til, at lille O gider putte under dynen og se tegnefilm, haha. 
Well, dagen i dag skal jo også gå. Manden er smuttet på job, jeg flader på sofaen med kamillethe og O er puttet til lur. En lur som meget gerne må være rigtig lang! Fuck, det var altså en dårlig idé at flytte så langt væk fra vores familier ;)

5 kommentarer:

Mit element sagde ...

Rigtig god bedring :)

Hilsen
// CUPCAKE-STYLISTEN //

Kathrine sagde ...

Puha! God bedring med dig :)

Anja sagde ...

Tak søde piger :)

Julia sagde ...

these pants look familiar ;)
<3

Anja sagde ...

Hahahaha, do they :P