søndag den 17. marts 2013

Leftover lunch

Vi var lidt nogle svin i år og stegte en kæmpe culotte - bare til os. Det betyder så, at vi har en masse lækkert pålæg - og til en masse biksemad ;) Det skulle udnyttes i dagens frokost, som blev til et par grillede sandwiches med skiver af culotte, ost, sennep og rucola. Tilbehøret var også en rest fra gårsdagens feast - en rødkålssalat. 

5 kommentarer:

Christina / TheBigMeowski sagde ...

Er man nogle svin, hvis man laver culotte til bare 2 mennesker? Det gør vi da jævnligt herhjemme ;) Så spiser vi det i tre dage, ofte. Med salatbar, sprøde kartoffelbåde og sovs. Eller laver en aftensmadsbuffet med resterne af kødet, hvis der ikke er så meget, med æg og en god salat. Det er nu godt :)

Men vi får heller ikke gæster så tit, og de fleste, vi kender, kan heller ikke lide rødt oksekød (hvilket jeg slet ikke forstår, det er jo fantastisk!). Og vi vil ikke snydes, bare fordi vi kun er os to til at omsætte sådan en steg :)

Anja sagde ...

Årh, så er vi ikke de eneste :P Og det er på trods af, at de fleste af vores venner eeelsker det. Og jeg er altså bare en KØDpige ;)

Det lyder godt med jeres kødfester med salatbar osv :D

Bex sagde ...

Århhhh kødfest!!!

Anonym sagde ...

Mums det lyder lækkert!

Anja sagde ...

Det er gooodt med kødfest ;)